Over ons

Wij zijn al jaren goede vrienden met dezelfde hobby’s en sinds juli 2013 dezelfde baan. Wij leerden elkaar kennen in mei 2004. Pim studeerde Design Technology aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en Thomas studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Utrecht. Thomas zocht een kamer in Utrecht en hospiteerde bij Pim en zijn huisgenoten.

Na zijn studie werd Pim cameraman en werkte hij tien jaar lang voor de televisie. Iedereen die een televisie in huis heeft staan, heeft zijn werk gezien hebben. Thomas trok de wereld over en werkte, tussen het reizen door, achter de schermen van tv en verschillende theaterproducties. In juli 2013 zijn wij samen Studio PressPlay gestart omdat wij samen eigen werk wilden maken.

 
Pim Hermans

Pim Hermans

Zorgt dat het mooi wordt
Pim is het creatieve deel van Studio PressPlay. Hij verwerkt het plan van papier naar visueel beeld. Pim filmt en monteert, zodat alles overzichtelijk en efficiënt plaatsvindt. Toffe video's maken, dat is het streven.

Thomas van Brink

Thomas van Brink

Zorgt dat het goed komt
Thomas is van het bellen, mailen, overleggen, duidelijkheid en helderheid verschaffen. Hij zet alle vragen van opdrachtgevers om naar antwoorden. Zo wordt iedere opdracht overzichtelijk.

Met wie we samenwerken

Team Studio PressPlay


Renate Stevens
Grafisch vormgever

Michel Faijdherbe
Marketing

Tijmen Veerman
Cameraman

Armando Ello
Cameraman

Studio PressPlay bestaat naast een vast team van zes medewerkers ook uit een flexibele groep van medewerkers die afhankelijk van de opdracht ingezet kunnen worden. Deze groep bevat animators, cameramensen, colour correctors, communicatie professionals, drone-operators, editors, fotografen, geluidsmensen, grafisch ontwerpers en stemacteurs.

Neem gerust een keer contact op!

mail@studiopressplay.nl

06 422 055 06